sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: FRANCUSKA – ŠVAJCARSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Francuska i Švajcarska snage će odmeriti večeras od 21 sat na stadionu „Arena Națională“ u Bukureštu.

Aktuelni svetski šampion, fudbalska reprezentacija Francuske, imaće na papiru lak zadatak protiv Švajcarske. Francuzi su sa svega 5 osvojenih bodova završili grupnu fazu na 1. mestu. Protiv Nemačke su mogli da slave i ubedljivije, iznenadili su ceo svet remijem protiv Mađarske, dok su sa Portugalom odigrali jedan uzbudljiv duel, koji je na kraju krunisan remijem. Na momente su delovali kao da nisu imali pravo rešenje kako da dođu do gola, oslanjajući se na brzinu Mbappe-a, i eventualno individualni učinak Benzeme i Griezmann-a. Igraju u formaciji sa 3 štopera, a Pogba je zadužen za razigravanje, što radi i više nego odlično, kao i Kante, koji je prisutan u svakom trenutku, na svakom delu terena. Francuzi će biti u izmenjenom sastavu, jer zbog povreda neće igrati Lucas Digne, Jules Kounde, Marcus Thuram i Ousman Dembele, dok su Adrien Rabiot, Lucas Hernandez i Thomas Lemar pod znakom pitanja. Moguće je da će da debituje fudbaler Liona, Leo Dubois, po levoj strani u odbrani, a možda će igrati i sa 3 igrača u odbrani, kako su i trenirali. Ostaje nam da vidimo, ali ono što je sigurno, jeste da na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet, kao i dugačku klupu.

Remi sa Velsom nagoveštavao je da će Švajcarci teško dalje. Poraz nakon Italije je to još više utvrdio, ali su onda pobedom protiv Turske obezbedili plasman dalje. Protiv Velsa, koji je, objektivno gledano, slabijeg kvaliteta, nisu imali pravi način da dođu do gola, uprkos prilikama, a protiv Italije, koja je ipak reprezentacija većeg renomea, slabo su pretili. Očekujemo sličnu igru i protiv Francuske, teško je očekivati da mogu da pruže veći otpor, pogotovo tokom čitave utakmice. Igraju u već dobro poznatom sastavu, Embolo i Seferović će biti najistaknutiji, a odmah iza njih Shaqiri. Nemaju izostanaka, nemaju zašto da kalkulišu, i igraće sigurno rasterećeno.

Francuska je nakon vrlo teške grupe na samom startu takmičenja obezbedila prolaz dalje, i ovo je, po našem mišljenju, čist 1 po kvoti 1.65. Možda vredi probati i sa predlogom „1-1&2+“ po kvoti 3.10.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje