petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ŠVEDSKA – SLOVAČKA (najava meča i predlog za klađenje)

Švedska i Slovačka odmeriće snage danas od 15 časova po našem vremenu u okviru 2. kola grupne faze Evropskog prvenstva na stadionu „Gazprom Arena“ u Sankt Peterburgu.


Možda najmanje atraktivan fudbal prikazali su Šveđani u 1. kolu protiv Španije, kada je fokus bio na odbrani svog gola. Kada su bili u situaciji da zaprete, bilo je to dosta bledo, iako su imali par šansi koje su mogli da realizuju. Bod iz meča sa Španijom im otvara vrata ka nokaut fazi, a ostaje nam da vidimo kakve će rezultate beležili protiv Slovačke i Poljske. Protiv Poljske će biti autsajderi, ali Poljaci protiv Slovaka nisu pokazali kvalitetan fudbal, igrali su prilično nemotivisano i bez prave ideje za dolazak do gola.

Može se očekivati slična igra i danas, gde će fokus biti odbrana, ali moraju da traže pobedu protiv Slovaka, ako žele u narednu fazu. Dejan Kulusevski i Mattias Svanberg će biti spremni za susret (protiv Španije nisu igrali), dok će Carl Mikael Lustig verovatno da propusti meč zbog povrede mišića na prošloj utakmici.

Sa druge strane terena imamo silno motivisane Slovake, koji su na jako dobrom putu da prođu u narednu fazu takmičenja. Pobedili su Poljsku, a bod protiv Šveđana bi najverovatnije značio i plasman dalje, jer ih u narednom kolu dočekuju Španci i tu se teško mogu nadati bodovima. Denis Vavro neće igrati jer je zaražen korona virusom, dok će i Ivan Schranz biti van ekipe zbog povrede. Slovačka je pobedila Poljsku, iako su drugi gol postigli nakon što je Grzegorz Krychowiak dobio crveni karton. U svakom slučaju, to ne remeti činjenicu da su Slovaci bili potpuno ravnopravni, ako ne i bolji rival, i oni ulaze u svaki susret tako da nemaju šta da izgube, a tada su i najopasniji.


Mi bismo ovaj susret najradije izbegli, ali ako baš želite nešto da tipujete, verujemo da je mali broj golova pravo rešenje. Predlog „1P0-1&2P0-2“ se plaća kvotom 1.48, koja može da se iskoristi za dubl tiket po želji. Dakle, Šveđani jesu favoriti, ako je suditi na osnovu kvota, umeju da igraju na rezultat, ali je pitanje koliko im još jedan remi odgovara. Slovacima remi znači plasman dalje, najverovatnije, ali se ni oni neće samo braniti. Još jednom, meč za zaobilaženje, ali u svakom slučaju ne očekujemo goleadu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje