četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ITALIJA – AUSTRIJA (najava meča i predlog za klađenje)

Italija i Austrija sastaće se večeras od 21 sat po našem vremenu u okviru osmine finala Evropskog prvenstva, a ovo će biti prva utakmica na kojoj Italija neće igrati kod kuće, već na stadionu „Wembley“ u Londonu.

Ako je neko prikazao atraktivnu igru, onda su to Italijani, koji su pokazali kako se bori za reprezentaciju. Nakon kola, maksimalnih 9 bodova i 1. mesto u grupi, možda i lakše od očekivanog. Zbog povrede, pitanje je hoće li Giorgio Chiellini nastupati, iako se vratio treninzima, a Marco Veratti je odlično igrao na utakmici protiv Velsa, pa je moguće da će biti u startnih jedanaest večeras. Van ekipe je Lorenzo Pellegrini, dok je Alessandr Florenzi upitan. Kao što smo već i napisali, ceo sistem igre kod Italijana je funkcionisao, bekovi su odlično radili ofanzivni deo posla, vezni red je bio kreativan, a napad ubitačan, što je i dobitna kombinacija. Nisu taktizirali, svaku su utakmicu igrali maksimalno, bez obzira na sastav u kom su izašli, i ogromni su favoriti.

Austrija je prošla u narednu fazu takmičenja nakon pobeda protiv selekcija Makedonije i Ukrajine, dok je poražena od Holandije. Igrali su po principu toplo-hladno, jer su protiv Holandije bili bleda senka preostala dva meča, dok su protiv Ukrajine, iako im je remi bio dovoljan, igrali fenomenalno, napadački nastrojeno, te su i došli do tri boda. Iako upitan, Christoph Baumgartner će verovatno biti spreman za utakmicu, dok imaju nekoliko upitnih igrača, a to su Martin Hintereger, Valentino Lazaro, Konrad Laimer i Julian Baumgartlinger. Protiv Italije, verovatno će do gola probati da dođu centaršutevima na Arnautovića, koji jeste dobar napadač, ali protiv stamene italijanske odbrane, sumnjamo da može da napravi čudo. Sve i da štoperski tandem budu Bonucci – Acerbi, teško da isti može da probije.

Objektivno gledano, Austrija je prošla grupu bez taktiziranja, pokazali su da mogu da igraju protiv selekcija istog, ili slabijeg kvaliteta, ali čim sa druge strane terena dođe neko kvalitetniji, kao Holandija, potpuno izgube kompas. Italijani prvi put ne igraju kod kuće, ali ih to sigurno neće sprečiti da ostave dobar utisak i plasiraju se četvrtinu finala. Naš predlog je pobeda Italije po kvoti 1.55, a i tip „1&D2+“ po kvoti 2.00 je odličan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje