sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ITALIJA – VELS (najava meča i predlog za klađenje)

Italija i Vels sastaće se danas od 18 časova po našem vremenu u okviru 3. kola grupne faze Evropskog prvenstva, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Stadio Olimpico„. Italijani važe za apsolutne favorite, što su i potvrdili, dok su Velšani vezani za 2. mesto i remi im je dovoljan da sigurno obezbede prolaz dalje, ali su i 4 boda u svakom slučaju sasvim dovoljna za plasman i sa 3. pozicije. Ipak, ako budu imali isto bodova kao Švajcarska, tj. 4 boda, gledaće se h2h susret, koji je bio 1:1, a onda gol razlika, koja je svakako na strani Velsa, i vrlo verovanto će i ostati. Stoga, sve je u njihovim rukama.

Manćini je potvrdio da će Marco Verratti započeti utakmicu protiv Velsa, a biće i još izmena u ekipi. Federico Chiesa je trebalo da nastupi, ali je blago povređen na treningu, pa će možda da propusti ovaj duel, dok je Giorgio Chiellini isto van ekipe, zbog povrede iz prošlog susreta. Upitan je još i Alessandro Florenzi, dok Lorenzo Pellegrini neće igrati danas.

Šta reći o Italijanima koji su do sada prikazali možda i najlepši fudbal, imaju dve pobede od po 3:0, a danas će imati priliku da potvrde prvo mesto u grupi A.

Drugoplasirani tim ove grupe igraće protiv drugoplasiranog iz grupe B, a prvoplasirani iz ove grupe će igrati protiv drugoplasiranog iz grupe C. To je sada zaista teško prognozirati, ali iz grupe B bi to mogli da budu Rusi, a iz grupe C Ukrajinci.

Velšani su odradili opasan posao odigravši 1:1 protiv Švajcarske, iako su na tom susretu mogli da izgube, dok su onda savladali Tursku rezultatom 2:0 i tako se jednom nogom ušetali u osminu finala. Njima će na ovom susretu remi značiti mnogo, ali i u slučaju poraza, neće biti previše opterećeni jer su gotovo izvesno obezbedili plasman dalje sa 4 osvojena boda. Neće biti izmena u sastavu, niti ima povređenih fudbalera.

Koliko god Velšani uspevali da izbore dobre rezultate protiv ostale dve selekcije, Italijani su priča za sebe, u kom god sastavu da igraju. Teško da će dopustiti da se Vels sa njima poigrava i ovde vidimo i 3. pobedu Italijana, koji će sigurno igrati rasterećeno, ma u kom sastavu da igraju. Naš predlog je pobeda domaćih po kvoti 1.60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje