četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO U19 (Kvalifikacije – sreda) DUBL TIKET!

Danas je širom Evrope na programu puno mečeva kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina (igrači rođeni 2001.godine i mlađi), a nama je za oko zapao jedan zanimljiv dubl, tj.dva meča za koja smatramo da imaju veliku šansu za prolazak!


Od 15 časova se u okviru Grupe 2, sastaju selekcije Engleske i Češke Republike (mečevi ove grupe igraju se u Engleskoj). Ova generacija Engleskih fudbalera igrala je prošle godine u polufinalu Evropskog prvenstva (U17), a sa dobrim partijama nastavili su i u prvom delu kvalifikacija, mada su poraženi od Turske u poslednjem kolu, doduše posle pobeda nad Islandom i Moldavijom i obezbeđivanjem prolaska u ovu rundu.

Tim Češke je u prošlim kvalifikacijama za EP U17, prošao sa bodom kao trećeplasirani tim u prvoj rundi kvalifikacija, da bi potom zauzeli poslednje mesto u grupi sa Engleskom, BiH i Slovenijom sa skorom 0-1-2 (6:9), tada su poraženi od Engleske sa 5:3. Sada su u prvom delu kvalifikacija odigrali solidno i najpre su savladali Luksemburg 2:1, Makedoniju 2:1, da bi potom odigrali 2:2 sa Hrvatskom.

Smatramo da je u ovoj generaciji prednost u potpunosti na strani Engleske, a kvota na pobedu ovog tima je trenutno 1,50!


Drugi meč igraju od 19 časova selekcije Velsa i Holandije (meč se igra u Holandiji). Selekcija Velsa sačinjena uglavnom od mladih igrača poniklih u engleskim timovima, u prethodnoj uzrastnoj kategoriji bez puno uspeha, ispali su posle prve faze kvalifikacija sa 1 pobedom i 2 poraza (Škotska, Portugal i Malta). U ovim kvalifikacijama su u prvoj rundi zauzeli drugo mesto u grupi sa Škotskom, Švedskom i San Marinom (2 pobede i 1 poraz).

Selekcija Holandije 2001-godište koje igra ove kvalifikacije je osvajač prošlog Eura U17 i većina tih igrača na čelu sa prvim strelcem tima Redanom iz Čelzija je i sada tu, tako da posle prvog kruga kvalifikacija i skora 2-0-1 (Bih, Farska Ostrva i Republika Irska).

I ovde mislimo da je sasvim jasno da će domaća selekcija, koja je ovde nominalni gost slaviti na meču, po kvoti 1,55! 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje