sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Da li će se crnogorske ekipe dogovoriti?

Mornar se nalazi pred istorijskom šansom – ukoliko pobede, Barani će se plasirati u TOP 16 Evrokupa. Ako tim Mihaila Pavićevića izgubi, moraće da se nada pobjedi Unikahe u svojoj dvorani nad Ulmom.

Prema našem mišljenju, prevelika se pompa digla oko toga da će Budućnost pustiti Barane u ovom meču, jer ukoliko Unicaja pobedi (što je za očekivati jer igraju sjajno i kod kuće), Mornar svakako ide dalje. Unicaja je i u Nemačkoj slavila protiv Ulma sa 5 poena. U Malagi su odigrali 10 mečeva ove sezone i trijumofvali na 7.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Tri dana posle meča u ABA ligi, košarkaši Budućnost Volija i Mornara odigraće (19:00h) u „Morači“ još jednu utakmicu. Ovog puta u okviru poslednjeg, desetog kola, prve faze Evrokupa.

Ovo je istorijska šansa za plasman među 16 najboljih ekipa Evrokupa. Znamo šta taj meč donosi svima nama. Nadam se da ćemo izvući pouke iz posljednje utakmice i da nećemo zavisiti od utakmice u Malagi. Vjerujem da ćemo se skupiti, kao i uvijek kad je teško i da ćemo ostaviti zadnji atom snage u ‘Morači’, kako bismo uspjeli da pobijedimo i krunišemo sjajan start u ovoj sezoni”, rekao je košarkaš Mornara Nemanja Vranješ.

U derbiju desetog kola ABA lige, u nedjelju, Budućnost je slavila 81:74.

Predstoji nam, zaista, specifična utakmica, u tri dana igramo dva puta sa istim rivalom na njegovom terenu. Osnovno je da smanjimo padove u igri. Ako u tome uspijemo, mislim da možemo da osvojimo bodove. Nema tajni između naše dvije ekipe. I nečija trenutna inspiracija može da odluči meč. Vjerujem u našu pobjedu“, optimista je Sead Šehović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje