subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Da li on može da prebaci marginu? (21.10.)

Prvi meč današnjeg programa Evrokupa otvoriće Lietkabelis protiv Antwerp Giantsa. Meč koji veorvatno niko osim izuzetnih košarkaških fanatika neće gledati. Utakmica počinje od 18:00.

Favoirit na meču su domaćini sa hendikepom od 5.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 151. Domaća ekipa takmiči se u domaćem šampionatu gde su 3. ekipa posle Žalgirisa i Rytasa, a zanimljivo je da su upravo pobedili ekipu iz Kaunsa. Sa druge strane, belgijska liga još nije startovala, te Giantsi igraju samo Evrokup gde su zabeležili 3 poraza.

Igrač koji u domaćoj ekipi uzima najviše šuteva je Kyle Vinales. Amerikanac je dobro ušao u sezonu u Evrokupu kada je zabeležio 20 poena protiv Virtusa, ali je imao znatno slabije učinke protiv Monaca (9pt) i 7 poena protiv Lokomotive (1-9 šut za 3 poena; 7 asistencija).

U domaćem šampionatu on beleži redom 13, 11, 24, 13 i 18 poena. Vinales je propustio meč pre par dana u domaćem šampionatu kada je njegova ekipa lagano slavila.

Imajući u vidu da je odmorio u domaćem šampionatu i lošu odbranu gostiju, mogao bi danas imati partiju od minimalno 13 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje