petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: „Oni su fizički jaki, ali mi smo polufinalisti”

Danas je na programu 2. po snazi košarkaško takmičenje – Evrokup. Odigraće se 11 utakmica, a najavu za meč ALBA-Partizan možete pročitati ovde. dok ovde možete pročitati Levallois Metropolitains – Darussafaka.


Prva utakmica današnjeg programa igra se od 17h u Litvaniji gde će Lietkabelis dočekati Hapoel Jerusalem.

Prošlogodišnji polufinalista, Hapoel je ove godine bez Amare Stoudemirea i trenera Simone Pianigania, ali sa dosta dobrom ekipom. Dyson i Jerrells koji su muke zadavali prošle godine na poziciji bekova dobili su pojačanje iz Galatasaraya odakle je došao Austin Daye. Iskusni Startos Perperoglu i Yogev Ohayon su pojčanja, dok su u timu ostali Halperin i Eliyahu.

Lietbaleis je ekipa sačinjena od iskusnih litvanskih igrača (braće Lavrinovič, Jasaitisa) uz 2 amerikanca od kojih je Gary Talton uglavnom igrao u Razvojnoj ligi NBA.


Dok je litvanska ekipa odigrala već 6 utakmica i sve pobedila (uključujući i pobedu protiv Rytasa od 16 poena razlike), izraleci su tek startovali šampionat trijumfom protiv Ironi Nahariya.


Definitivno je da je ekipa iz Izraela kvalitetnija po imenima, ali imaju novog trenera sa kojim su odigrali tek jedan meč i zbog toga je Lietkabelis koji je uigraniji favorit po kladionicama u ovom meču. Kome Vi dajete više šanse?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje