četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Ima li Partizan snage?

U poslednjem, 6. kolu Top 16 faze 7Days Evrokupa, košarkaši Partizana NIS će na „domaćem“ terenu u Ljubljani dočekati ekipu Metropolitansa. Crno-beli će biti domaći tim u hali „Stožice“ zbog novih mera koje je Vlada Francuske usvojila o kretanju njenih žitelja van granica Evropske Unije.

Pred poslednje kolo, Metropolitans ima skor 3:2, dok crno-beli imaju učinak od dve pobede i tri poraza. U ponedeljak, 8. marta 2021. novi šef stručnog štaba Partizana NIS je postao Aleksandar Matović koji pred sutrašnji duel kaže:

„Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta sutrašnja utakmica donosi. Ipak, ne smemo puno da razmišljamo o događajima unapred. Na prvom mestu, moramo  da se i pored svih problema pripremimo i da odigramo dobru utakmicu. Zatim da učinimo sve kako bismo zabeležili makar i mininalnu pobedu. Tek onda, ako se za takvu situaciju izborimo na terenu, možemo razmišljati o tome šta nam je potrebno za prolaz u Top 8. Metropolitans je od pozicije lidera grupe stigao do mogućnosti da sutra ispadne, što znači da će i oni učiniti sve da budu na svom maksimumu. Mi ćemo se  fokusirati na prvi sledeći napad, na prvi sledeći skok i na prvu sledeću odbranu. Kad se završi utakmica, svaki pojedinac mora biti siguran da smo pružili najviše što možemo u ovom trenutku“, poručio je Matović.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje