četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Ko ide dalje – Budućnost ili Cedevita?

Košarkaši Budućnosti u direktnom duelu sa Cedevita Olimpijom odlučujui ko će na megdan Monaku Zvezdana Mitrovića u četvrtfinalu Evrokupa.

Podgoričanima je neophodna pobeda od bar četiri poena razlike, kako bi nadoknadili minus iz Ljubljane i četvrti put u klupskoj istoriji ušli među osam najboljih u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

Cedevita je sjajna ekipa, jedna od najboljih u ABA ligi. U odličnoj je formi i sigurno je da nas čeka jako težak zadatak. Igramo i mi jako dobro, imamo svoje adute i očekujem dobar meč. Neka bolji pobijedi, a nadam se da ćemo to biti mi – poručio je Dejan Milojević.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
Oporavili smo se nakon teškog poraza u prethodnom kolu od Virtusa. Bila nam je potrebna pobeda u ABA ligi u Čačku protiv Borca, da podignemo samopouzdanje pred meč u utorak sa Budućnošću VOLI. Između dve ekipe nema tajne, jer će se ekipe takmičiti po četvrti put ove sezone. Jednom smo pogodili u pripremnom periodu, a zatim dva puta u Stožicama, jednom u ABA ligi i Evropskom kupu. Budući VOLI zamenio je glavnog trenera i od tada igra bržu košarku. Njena igra je jednostavnija i slobodnija. Bićemo spremni i sa sigurnošću ćemo ući u meč. Učinićemo sve da zabeležimo pobedu i plasiramo se u četvrtfinale 7DANA Evrokupa. „

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje