četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup najava: BAHCESEHIR vs UNICS (10. Novembar)

Utakmica kojom se otvara 7. kolo Evrokupa biće odigrana u Istanbulu gde će Bahcesehir ugostiti UNCIS iz Kazanja. Meč je na programu od 17:00.

Uprkos lošim rezultatima, Bahcesehir je pokazao zavidnu upornost, pošto su mečeve u Evropi gubili na par lopti. Protiv Unicsa je bilo 88-89, protiv Partizana 76-82, protiv Venecije 82-88 posle produšetaka i protiv Bourga 77-79. Protiv Jouventuda su jedino izgubili sa većom razlikom (19).

Turska ekipa gotovo nikakve šanse nema da se nađe u TOP16 fazi, i u slučaju poraza protiv Unicsa to je i matematički.

Glavni trener UNICS-a izjavio je pred meč: Prolazimo kroz veoma težak period. Imamo 11 dana putovanja po Evropi i 4 meča. Baš u vreme kada je za ceo svet brine o zdravlju. A naš glavni cilj je da se vratimo zdravi i sa što više pobeda.

Bahcesehir je dobar tim. Pozicija na tabeli ne pokazuje stvarne mogućnosti ovog tima, jer su u zavšrnicama mečeva izgubili mnogo utakmica. Tako da mislim da moramo biti ozbiljni, igrati se sa energijom i fokusirati se na snažnu odbranu.

Kazanj nije samo favorit grupe već i prvenstva. Pobedili su u 3 od 5 utakmica koje su do sada odigrali. Između dve ekipe postoje jasne razlike u pogledu kvaliteta ekipe. Unics Kazan možda još uvek nije dobio meč na gostovanju, ali smatramo da će pod vođstvom dvojca Canaan-Smith lako prevladati osrednju odbranu Bahcesehira.

Konačni pobednik sa produžecima – UNICS @1.40


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje