petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Partizan dočekuje francusku ekipu (28.10.)

U sredu, 28. oktobra, Partizan NIS će u okviru 5. kola 7Days Evrokupa dočekati francuski Burž. Crno-beli su do sada odigrali tri utakmice u gostima i jednu na domaćem parketu uz odnos pobeda i poraza 2:2, dok je ekipa Burža zbog problema sa Korona virusom odigrala svega 2 meča i ima skor 1:1.

Meč u Hali sportova „Ranko Žeravica“ je na programu od 20:30, a kao i do sada, utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović poručuje:

„Korak po korak, evo stigosmo do polovine prve faze Evrokupa. Uz sve poteškoće sa kojima se ekipe susreću, nekako se gura dalje i svi se trudimo da igramo najbolje što možemo u datom momentu. Dolazi nam Burž koji je u jednoj specifičnoj situaciji, ekipa se kompletirala ali su imali kolektivnu pauzu. Takva pozicija ima i svojih prednosti i mana, pa ostaje da vidimo kako će se na njih odraziti. Sa druge strane, bez obzira na rivala, nama bi od velike važnosti bilo da pobedom potvrdimo brejk iz Istanbula i sa pozitivnim skorom dočekamo početak drugog dela grupne faze. Imamo svoje probleme, ali uprkos njima želimo da odigramo hrabro i odgovorno u oba pravca. Samo tako ćemo doći do cilja, a to je uvek pobeda“, istakao je Šćepanović.

Gostujuća ekipa je poslednji takmičarski meč odigrala još 7. oktobra kada su izgubili u Evrokupu od Jouventuda. Pitanje je u kakvoj se formi nalaze, a crno-beli su sa pravom favoriti u duelu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje