petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Partizan pred najvećim ispitom ove sezone

U Hali „Aleksandar Nikolić“! Utakmica 3. kola 7Days Evrokupa u kojoj Partizan NIS dočekuje Huventud, na programu je u utorak, 2. novembra od 20:30.

Pred utakmicu sa španskim timom, trener crno-belih, Željko Obradović je izjavio:

Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt, prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobru košarku – apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu“, završio je Obradović.

Kapiten Rade Zagorac je pred novi meč na evropskoj sceni poručio:

 „Još jedan odličan ispit i provera protiv verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom smo se od početka sezone suočili. Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu, oni umeju da igraju  i Huventud je dobar primer toga. Neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili“, rekao je Zagorac.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje