petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Trento vs Cedevita Olimpija (20.10.)

Košarkaši Cedevite Olimpije u utorak započinju seriju od tri uzastopna gostovanja. od 20:00 u BLM Group Areni u 4. kolu EuroCup-a oni će se sukobiti sa ekipom Dolomiti Energia Trento.

Dok su Italijani neporaženi nakon prva tri kola grupne faze Evropskog kupa, košarkaši Cedevite Olimpije trenutno imaju pobedu i dva poraza, jedan za zelenim stolom.

Dobar pokazatelj pred meč u utorak na severu Italije je činjenica da Zmajevi nisu poraženi otkako su se nakon prinudnog odmora vratili na parket. U Italiji će Ljubljana morati da obrati posebnu pažnju na Brwone Garya, koji posle tri utakmice u proseku postiže 14,3 poena, 8,0 asistencija, 4,7 skokova i 2,3 ukradene lopte.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija: „Dolomiti Energia Trento je tim koji ove sezone nije izgubio u Evropskom kupu. Ekipa je izuzetno atletska, fizička i odlično igra u odbrani. Igrači dobro trče, a strani košarkaši žele da se dokažu. Od pojedinaca treba izdvojiti Garya, koji je odličan i prošle sezone nosio dres Darussafake. Naš posao je da se dobro pripremimo za ovaj meč. Definitivno ćemo imati svoje mogućnosti, ali imamo i kvalitet. Svim snagama idemo u Trento i nadamo se da ćemo se u Ljubljanu vratiti novom pobedom “.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje