Advertisement
MaxBet

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 5 mečeva, a ovo su naši predlozi na poene igrača. Igrače možete odigrati i na alternativnim marginama i iskombinovati na tiketu.

T. Pleiss (EFES) 9.5  (11.5)- Nemac je u prošlom meču dobio društvo u vidu oporavljenog Bryant Dunstona, međutim amerikanac je bio na parketu svega 4 minuta. Dunston je za vikend odigrao soldinih 20 minuta, tako da je evidentno spreman, i verovatno će Ataman pružiti malo više šanse danas. Pleiss ide na solidnog defanzivca O. Ellisa i to je jedan od ralozga zašto bi mogao ostati ispod margine.

S. McKissic (OLY) 12.5+ (10.5) Amerikanac se odlično uklopio u novu ekipu i beleži 14 i 22 poena u 2 meča. Shaqu je poznata ekipa Efesa kojoj je ove sezone davao u turskoj ligi 22 i 38 poena. Mana ovog predloga je 34 minuta koliko je odigrao pre 3 dana.

B. Daives (BAR) 9.5+ (7.5) Očekuje se lagana pobeda Barcelone i u takvom raspoloženju bi Brandon mogao biti dvocifren. Ove sezone Daives je postigao 13 poena protv Bayerna.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 15. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.