petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Crvena Zvezda dočekuje Real (19:00)

KK Crvena zvezda mts vratili su se u Beograd u četvrtak u jutarnjim časovima a već u petak ih čeka još jedna izuzetno teška utakmica, jer u halu “Aleksandar Nikolić” stiže madridski Real.

Ovaj meč, deseti u Evroligi dva kluba (skor 6-3 za Real) igra se u petak od 19 časova, a zbog pandemije COVID-19 i ovoga puta neće biti gledalaca koji bi bili snažan vetar u leđa crveno-belima u ovoj utakmici:

Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina, is a više pozicija . Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici”, rekao je trener crveno-belih.

Utakmicom sa Realom, nastavlja se izuzetno teška novembarska serija utakmica za crveno-bele, već krajem vikenda sledi meč sa Splitom u ABA ligi, a onda ponovo “duplo kolo” i dva gostovanja u Milanu i Barseloni!


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje