petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Dva puta bili blizu, treća sreća?

Danas se igraju 2 utakmice Evrolige u kojima će domaćini pokušati da izbegnu poraz, a samim tim i eliminaciju iz takmičenja.


Od 21h u Vitoriji će se sastati Baskonia i CSKA Moskva u okviru 3. meča Plejofa. Iako je CSKA bio veliki favorit na domaćem parketu, morali su dobro da se pomuče kako bi trijmfuovali. U prvom meču su trijumfovali sa 8 poena razlike, dok su u drugom meču odlučila bacanja Hines-a u poslednjim sekundama meča  za trijumf od 2 poena.

Smatram da i dalje ne verujemo u trijumf protiv CSKA, ali borićemo se jer nam je to u genima. Moramo kanalisati naše frustracije u dobru borbu na terenu, a siguran sam da će nam publika pomoći – izjavio je trener domaćih, Sito Alonso.

Imamo lepu prednost, ali još se nismo plasirali na Final4. Želim da se borimo kao lavovi i rešimo posao u 3 utakmice – Itoudis, trener CSKA.


U poslednja 2 međusobna duela u Španiji trijumfovala je domaća ekipa. Danas se njihova pobeda plaća 2.20, dok je na goste 1.70. I po kladionicama je ovo neizsvestan meč koji će biti na jednu loptu.


Pročitajte nešto više o utakmicama koje su na programu danas: Fenerbahce – Panathinaikos, kao i Crvena Zvezda – Partizan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje