utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga Final 4 – ko je glavni favorit?

Danas će se odigrati polufinalni mečevi Final 4 Evrolige. U prvom meču sastaju se CSKA Moskva i Olimpijakos od 17:30, dok je u 20:30 na programu meč Fenerbahce – Real Madrid.


Da li će CSKA uspeti da odbrani titulu u Istanbulu? Bili su drugoplasirana najbolja ekipa regularnog dela sezone, a sa Baskoniom su u eliminacionoj fazi izašli na kraj rezultatom 3-0. U međuvremenu su igrali mečeve VTB lige gde su se plasirali u polufinale eliminsavši Astanu 3-0 (u ova 3 meča navodno je Teodosić bio povređen, ali se veruje da ga je trener odmarao s obzirom da su lako izlazili na kraj sa rivalom).

Ekipa Olimypiakosa se mučila sa Efesom, ali ipak na kraju zasluženo prošla na F4. Oni su u domaćem šampionatu lako izašli na kraj sa Arisom, a sada ih čeka mnogo veći zadatak, da pobede ekipu od koje imaju 4 uzastopna poraza, ali i sećanje kako ih pre 2 godine takođe u polufinalu eliminisali.


U drugom meču će cela hala navijati za Fenerbahce i to je glavna prednost turske ekipe na ovom F4. Međutim, idu na toliko iskusnu ekipu da je izlišno govoriti o domaćem terenu kao prednosti, jedino ako sudije budu pod utiskom.

Real i Fener su odigrali 2 izuzetno izjednačena meča ove sezone, i tako se očekuje i da bude danas. Kladionice favorizuju ekipu Željka Obradovića davajući im više šansi za prolaz dalje. Trener Pablo Laso je proteklog vikenda odmarao glavne igrače upravo za ovaj meč, i sada se očekuje da Llull pruži magiju kakvu ima, međutim Bogdan Bogdanović je izrastao u elitnog šutera i kraljevskoj ekipi uopšte neće biti lako.


Kladioničarski predlozi:

CSKA 1& – poena (157.5) @2.63

Real Madrid 2& + poena (157.5) @4.44

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje