subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga informacije 10.3.

Danas je na programu 3 meča 25. kola Evrolige. Od 6 klubova, turski Efes i Darussafaka su pod imperativom pobede ukoliko žele da nastave takmičenje. Ostalo je još 6 mečeva, i pravo čudo treba da se dogodi da Crvena Zvezda ne bude u Plejofu.


Prvi meč programa igra se u Istanbulu gde Anadolu Efes od 19h dočekuje Bamberg. Efes je trenutno 8. na tabeli sa jednom pobedom više od Dacke. Pred meč je trener Perasović izjavio da moraju da pobede kako znaju i umeju, a u prilog im ide dobra forma plejmejkera Thomas Heurtela koji je pre 4 dana u truskom prvenstvu zabeležio 12 poena i 9 asistencija. Gosti iz Nemačke će i dalje biti bez usluga Strelnieksa. U njegovom odsustvu se u prošlom meču istakao Fabien Causer sa 21 poena protiv Crvene Zvezde, dok je francuz u prvom međusobnom meču protiv Efesa rekord karijere od 28 poena.


Drugi meč dana igra se u Pireju gde će Olympiakos od 20:45 dočekati Darussafaku. Trener domaćih ima sve igrače na raspolaganju, što znači da će Vasilis Spanoulis zaigrati posle pauze zbog povrede.


Poslednji meč na programu igra se u Madridu gde će kraljevski klub dočekati Crvenu Zvezdu od 21h. Real Madrid će biti bez usluga Andres Nocionia, dok su Luka Dončić i Othelo Hunter imali manjih problema sa povredama, ali se očekuje njihov nastup. Za Crvenu Zvezdu u sastavu neće biti plejmejkera Stefana Jovića.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje