petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Kakav je Wilbekin protiv današnjeg protivnika?

Prva utakmica današnjeg programa Evrolige odigraće se od 19h u Moskvi kada će CSKA dočekati Maccabi Tel Aviv. Prema kladionicama trenutni favorit je domaćin sa hendikepom od 5.5 poena, u meču od oko 160 poena.

Ekipa CSKA će i danas biti bez Nikole Milutinova, Janis Strelnieksa i Semen Antonova. Gosti su bez iskusnog Omri Caspia, Zoosmana i Bartolomea.

CSKA je u 1. rundi doživeo poraz u Barseloni od 10 poena razlike, da bi nakon toga odigrao meč VTB lige u kojem je trijumfovao 16 poena. Sa druge strane izraelska ekipa startovala je pobedom nad Albom, a nisu imali dužnosti u domaćem prvenstvu.

Scottie Wilbekin je u prvi meč sezone ušao sa očajnim šutem (3-13) za svega 8 poena. Prošle sezone beležio je prosečno 16,1 poen. Protiv današnjeg protivnika – Mike Jamesa imao je sledeće rezultate: 22 poena (prošle sezone i ekipe CSKA), 20 i 13 poena (pretprošle sezone dok je James bio u ekipi Milana).


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje