četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga kladioničarski predlog – poeni igrača (14. Oktobar)

Na današnjem programu Evrolige trebalo bi da se odigra 4 meča, ukoliko ne dođe do novih odlaganja usled COVID19. U ovom članku pročitaćete kratku analizu za kladioniarski predlog na poene igrača.

Juče nismo imali sreće u odabiru vrste igre koju smo igrali, jer da smo umesto poena, odigrali Micića i Grangera asistencije, tiket bi bio dobitan već na poluvremenu. Nadamo se da današnji odabir neće biti loš.


Od 19:45 u Istanbulu sastaće se Fenerbahce i CSKA Moskva. Turska ekipa izgleda odlično vođena selektorom Srbije i blagi je favorit u današnjem meču. Na utakmici se očekuje oko 156 poena.

Armejci dolaze na ovo gostovanje bez od ranije odsutnih Milutinova, Strelnieksa i Semenova, dok je nastup nemačkog igrača Johanes Voigtmana upitno.

Mike James imao je sjajne partije protekle godine kada je u direktnom okršaju imao za protivnika Lorenza Browna, ali mi ćemo se fokusirati na Wil Clyburna.

Will je izašao iz teške povrede ligamenata, i čini se da je kao onaj stari. Clyburn (13.5) je u prvo meču Evrolige imao 9 poena, dok je u drugom zabeležio 19. Njegova minutaža bi danas trebala biti na 30 minuta ukoliko ne uđe u problem sa faulovima. Možda su njegovi poeni sa Fenerom od pre 2 godine irelevantni (postigao 17pt u Istanbulu i 16 u Moskvi), mada je trener Itoudis i dalje samo pun reči hvale za američkog igrača i to je jedan od ohrabrujućih faktora.

Krilo je u VTB ligi ove sezone beležilo 9, 19, 22 i 18, mada je to daleko lošiji kvalitet takmičenja.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje