subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga kladioničarski predlozi (24.1.)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča, a prvi je već od 18:45. U ovom članku pročitaćete predloge na poene igrača.

Od 19h u Litvaniji će duel odigrati Žalgiris i Alba. Meč je prognoziran na oko 162 poena, a ukoliko domaća ekipa uhvati zalet koji ima nemačka ekipa, ovaj meč može biti efikasan. Naš predlog je da se odlučite između L. Lekaviciusa 10.5+ (23, 21, 17, 16 na poslednja 4 meča) ili KC Rivers 8.5+ (18, 7, 12, 8 i 13 na poslednjih 5 mečeva).


Od 21h očekuje nas derbi dana između Real Madrida i Anadolu Efesa. Domaćin je prema kladionicama favorit sa hendikepom od 5.5 poena, dok se na meču očekuje oko 168 poena. Ako je suditi po meču odigranom pre 5 dana, S. Llull se vratio u formu. Sergio je odsustvao 8 mečeva u Evroligi, i 7 u ACB.

Nakon povratka u EL, imao je blede partije sa 0 i 3 poena u hladnoj Rusiji. Nakon povratka u Španiju, 19.1. odigran je duel sa Baskoniom gde je Llull postigao 23 poena (3/5 za 2pt, 4/9 za 3pt i 5/5 bacanja).

Prošle sezone, iako je to manje merodavno, Llull je protiv Efesa postizao 12 i 19 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 13. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje