petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Madrid ima fenomenalan niz pobeda

Od 21h odigraće se druga utakmice Evrolige u seriji između Real Madrida i Darussafake. Prvi meč dobili su madriđani rezultatom 83-75. Serija se igra u 3 pobede.

Realu je prošla utakmica bila 9 u nizu da nisu poraženi na domaćem terenu, računajući sva takmičenja. Iako je ekipa David Blatta odlično započela utakmicu (16-24 rezultat prve četvrtine), kraljevski klub je uspeo da preokrene rezultat i odbrani prednost domaćeg terena.

Najefikasniji je bio Sergio Llull, jedan od 5 najboljih bekova Evrope. Llull je meč završio sa 23 poena (6/14 šut), a pratio ga je meksički centar Gustavo Ayon (14 poena) kao jedini dvocifreni u kraljevskom klubu.

Ogranizator igre Darussfake – Scottie Wilbekin bio je u problemu sa ličnim greškama, a produktivnost je došla kao i nebrojeno puta do sada od Bradley Wanamakera (21 poen), dok je Will Clyburn zabeležio 15 poena.


Kladioničarski savet: Imajući u vidu važnost utakmice, velika verovatnoća je da će Sergio Llull (margina 16.5) i Brad Wanamaker (margina 16.5) ponovo voditi glavnu poentersku reč. Takođe, osetno manju minutažu imao je Adrien Moerman (prosek minuta u sezoni 23, a u prvo meču odigrao svega 9 minuta; margina 6.5).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje