četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Mi zaslužujemo da idemo dalje!

Pored utakmice DarussafakaReal Madrid (o kojoj nešto više možete pročitati ovde), danas se igra još jedan meč Evrolige. Još jedan turski predstavnik igra i pokušava da se pridruži ekipi Fenerbahcea i CSKA na Final4.

Od 18:30 Anadolu Efes igra 3. meč protiv Olympiacosa. Rezultat nakon prva dva meča je izjednačen na 1:1 (doigravanje se igra na 3 dobijena meča).

Jedan od vodećih igrača Olympiacosa – Printezis je izjavio kako su oni definitivno bolji kao tim i da zaslužuju da idu na F4.

Čak i da imamo 2-0 u seriji, opet bismo išli na pobedu. Prednost domćeg terena na samom startu serije je teoretski dobra stvar, ali je mnogo važnije da ćemo 5. utakmicu igrati na domaćem terenu – izjavio je Printezis koji je u prva dva meča zabeležio 11 i 20 poena.


Kladioničarski savet: Broj poena igrača 13,5 Printezis G. – Uz Spanoulisa je lider ekipe i bez njegove dobre partije grčka ekipa nema šta da traži u Istanbulu. U regularnom delu sezone postigao je 15 i 16 poena.

Savet nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje