Advertisement
BetWinner

Napravili smo listu igrača koje bi trebalo izbegavati u klađenju, na osnovu iskustva iz proteklih sezona.

Alexey Shved – njegova margina je skoro uvek preko 20 poena, što je klasična NBA granica. Svesni smo da će minimalno ubacivati 16 poena ili preko, ali da li će postići 20 ili 22 ili čak i više na njegovoj klasičnoj margini od 22.5, pitanje je nijansi.

Nicolo Melli – Igrač Fenera koji je izuzetno timski orijentisan. Nikada neće šutnuti da nema neizgrađenu priliku. Uvek je spreman za pas više, međutim kada ga krenu šutevi, ume i da postigne preko 20. Uglavnom je u Feneru bio na marginama 7.5 i 8.5.

Jeff Brooks – Novi član Olimpije Milana. Prošle sezone u Unicaji, bio je na granicama od 7.5 do 9.5. Zaista kvalitetan igrač, ali nešto slično kao i Melli, totalno timski orijentisan, ne zanima ga kakva će mu biti statistika, bitno mu je da tim pobedi, što je i sam izjavio.

Toko Shengelia – Možete na naći na granicama između 11.5 do 14.5. Glavni je igrač Baskonije, ali znamo koliko puta je išao u under samo zbog rana dva faula koji mu se neretko dešavaju.

Nando De Colo – Prošla sezona poenterski je bila slabija za njega u odnosu na pretprošlu, pa je za njegove fanove bila česta situacija da padnu kada ga igraju u over. Igrač koji rešava mečeve, međutim, prošle sezone nije bilo potrebe da sili zbog odličnih partija Higginsa i ostalih njegovih saigrača.

Janis Timma – U Baskoniji mu je margina bila 7.5. Imao je momente da daleko ode iznad, a i da ostane na primer na 6, 7 poena. Sada je u Olympiacosu. Konkurecija mu je mnogo veća nego u Španiji, a možda ga ove sezone i neće biti u ponudi.

Anthony Randolph – Dosta osciluje sa poenima. Igra u možda najboljoj ekipi u Evropi sa vrsnim igračima, pa bi to mogao da bude razlog njegove nekonstantnosti. Svakako da on ne rešava mečeve Reala i da voli da igra odbranu, ali ume da iznenadi sa nekoliko trojki i polaganjima i da ode u over.

Gustavo Ayon – Dosta je imao problema sa povredama prošle sezone, konkurencija mu je velika u Realu u vidu Kuzmića i Tavaresa. Granica mu je oscilovala od 7.5 pa do 10.5.

Imate li vi svoje igrače na crnoj listi?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.