petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni igrača (Petak 27.11.)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 3 meča, a u ovom članku pročitaćete nekoliko predloga na poene igrača.


Fenerbahce će na ovom meču biti oslabljen neigranjem Melih Mahmutoglua, a takođe ni novo pojačanje Alex Perez neće zaigrati. Pored njih, od ranije na bekovskoj pozicji nema Nando De Coloa. Izgledno je da Lorenzo Brown prebaci 12.5 poena, baš kao što je to učinio protiv Real Madrida kada su on i Barthel bili jedini poenterski raspoloženi. Prošle sezone u dresu Zvezde postigao je 19 poena protiv manje-više iste bekovske linije Valencie.

Panathinaikos danas igra bez Marcus Fostera, mada je njegova uloga na parketu marginalna dolaskom Shelvin Macka. I sa njime, Nedović je prva napadačka opcija uz Papapetroua, i margina od 13.5 je i dalje prihvatljiva imajući u vidu kakve ja partije pružao u predsezoni.

Sa druge strane, Wade Baldwin je jedan od najboljih igrača ovogodišnje sezone i margina od 13.5 je i više nego prihvatljiva za odigravanje preko.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje