sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga– poeni igrača – samo za susede (30. Septembar)

Samo za susede

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

[PREMIUM] Evroliga– poeni igrača (30. Septembar)


N. Nedović (PAO) 16.5 minus

Iako nam je Nedović prošle sezone bio omiljeni igrač za igranje preko margine, smatramo da će njegova uloga ipak biti nešto podređenija. Naravno, ovo ne znači da će biti ispod 10 poena, ali verujemo da će daleko manje imati partija sa preko 20+ poena.

Panathinaikos je promenio trenera, verujemo da će i to uticati na veće doziranje minuta kako bi eventualno Nedović bio spreman i za Plejof ako PAO dođe do te stepenice.

PAO je na bekovskim pozicijama ovog leta doveo Kendrick Perrya iz Cedevite i Daryl Macona iz AEK-a. Pogotovo drugi Amerikanac voli da uzima loptu što je pokazao prošle sezone i imao više šuteva pored igrača poput Keith Langforda sa kojim je igrao.

Baza podataka koju imamo za Nedovića je minorna imajući u vidu Superkup Grčke gde je odigrao limitirane minute i postigao 3 i 7 poena. Takođe, u pripemnim utakmicama nije bio igrač koji je bio najefikasniji u svojoj ekipi.

Ostaje nam da vidimo da li se Nedović oporavljao od korone ili je ipak pao u drugi plan kod novog trenera. Mana ovog predloga je loša odbrana Mike Jamesa i Rob Graya iz redova Monaca.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje