Advertisement
BetWinner

Od 19:00 u Litvaniji će se odigrati meč zaostalog kola Evrolige gde sastaju Žalgiris Kaunas i Crvena Zvezda. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 8 poena, u meču prognoziranom na oko 152.

Evroliga: Zvezda u Litavniji u zaostalom meču


Prema informacija koje imamo, Corey Walden biće u sastavu ekipe ali se verovatno očekuje njegova limitirana minutaža. Plejmejker Langston Hall i Colom biće odsutni, baš kao i visoki igrači Nnoko i Reath.

Od dolaska Dejana Radonjića poklopila se situacija u kojoj domaći igrači igraju na mnogo višem nivou – što zbog izostanaka stranaca, što zbog većeg samopouzdanja.

Branko Lazić je od najgoreg igrača Evrolige, podigao lestvicu na mnogo viši nivo. Ognjen Dobrić je takođe mnogo bolji, a Kuzmić dobija više minuta nego lani.

Kuzmić je na poslednja 4 meča beležio redom: 6, 4, 8 i 6 poena protiv Zenita. U odsustvu Nnoka, kao i Reatha, te raskida sa Bryantom, smatramo da preko reketa Žalgirisa u kojem je Lauvergne, Ognjen mora da ubaci minimalno 6 poena (margina 5.5+)


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here