Advertisement
MaxBet

Na današnjem programu Evrolige imamo 5 mečeva, a u ovom članku ćete naći 2 predloga na poene igrača.

Prvi meč igra se od 18:00 kada će Khimki dočekati Olimpia Milano. U trenutku pisanja teksta domaćin je favorit sa hendikepom od 4.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 163 poena.

Smatramo da će hendikep krenuti da pada u korist gostiju, jer je izašla informacija da će Jannis Timma propustiti 2 nedelje akcije. Sjajni letonski šuter ove sezone beleži 12,7 poena, a veoma je koristan i u defanzivi.

Teško je reći ko će profitirati njegovim odsustvom jer je ekipa Khimkia izuzetno kvalitetna i svi imaju podjednaku odgovornost izuzimajući Shveda koji ima punu slobodu.

Dairis Bertans je drugi letonac u ekipi koji prosečno beleži 6,8 poena u Evroligi, dok u VTB takmičenju ima 9,2 poena. Danas je na margini od 6.5 u kladionici Maxbet. Letonac danas igra protiv ekipe u kojoj je nastupao prethodne 2 sezone.

Brojke Letoncaa u VTB ligi: 9, 8, 10, 10 i 9.

Brojke Letonca u EL: 2, 11, 5, 12, 5 i 6.


Nemanja Nedović se polako vraća iz povrede, a upravo je srpski internacionalac bio najefikasniji za vikend u pobedi Milana sa 19 poena. Nedović je tek možda 4 napadačka opcija trenutno u Milanu, ali verujemo da će se brzo vratiti proseku od 11.5 poena iz prošle sezone. Njegova margina je 8.5 što je i više nego dostižno u meču sa 163 poena i odsustvu italijanskog kolege Amadeo Della Valle-a.

Brojke Srbina u ITA: 6, 10 i 19.

Brojke Srbina u EL: 12, 6 i 2.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.