četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Real želi da vrati brejk

Treći meč Plejofa Evrolige odigraće se u Istanbulu gde će od 18:30 Darussafaka dočekati Real Madrid. Turska ekipa uspela je da napravi brejk u glavnom gradu Španije i serija je izjednačena na 1:1 (za plasman na Final4 se igra do 3 pobede).

Prvi meč je Real dobio nakon preokreta iniciranog posle 1. četvrtine kada su gubili 8 poena razlike, a na kraju meč dobili sa isto toliko razlike. I jedna i druga ekipa igraju takozvanu run and gun košarku sa mnogo isapljenih šuteva, a nešto su precizniji u drugom meču bili igrači Dacke. U tom drugom meču mnogo više je pokazao hrvatski biser koji će sledećeg leta otići u NBA – Ante Žižić. U oba meča, najefikasniji u svojim ekipama su bili Sergio Llull, odnosno Brad Wanamaker.

Mi znamo da će meč biti težak, ali moramo trijmufovati u jednom od 2 meča, druge opcije nema – izjavio Pablo Laso. Takođe, trener madriđana je rekao da je ekipa kompletna i da nemaju problema sa povredama osim sa Trey Thompkinsom kojeg muče leđa, ali će zaigrati.

Meč će verovatno biti neizvestan i teško je prognozirati pobednika, ali nije na odmet reći da je rezultat i u regularnom delu sezone bio izjednačen, sa time da Sergio Llull nije nastupio u utakmici u Istanbulu.


Kladioničarski saveti: Ukoliko Dacka želi pobedi moraju opet koristiti Žižića (7.5 margina poena) na pravi način, dok je Luka Dončić (margina 7.5 poena) bio razočaran svojim igrama da je čak na prošloj utakmici i zaplakao.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje