četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: U Zvezdi najvljaju teško gostovanje u Francuskoj?

Košarkaši Crvene zvezde putuju u utorak u popodnevnim časovima u Lion, gde ih u sredu očekuje meč sa domaćim ASVEL-om.

Odloženi meč koji nije odigran tokom oktobra zbog velikog broja zaraženih igrača francuskog tima, igraće se u dvorani “Astrobal” u Francuskoj u sredu od 20.45 časova.

Crveno-beli nisu imali previše vremena nakon povratka iz Slovenije, odradiće dva treninga pred ovaj meč, sa ekipom koja je nakon pauze pokazala da je u dobroj formi, jer je pobedila Baskoniju kao gost.

Trener Saša Obradović očekuje vrlo težak i fizički vrlo tvrd meč sa predstavnikom Francuske u elitnom klupskom takmičenju:

ASVEL je skup izvanrednih atleta, dakle ekipa koja igra timsku košarku, i ekipa koja u svojim redovima ima vrlo iskusne igrača, ali i nekolicinu mladjih i kao takvi su odličan miks. U nekim periodima utakmice uz tu atletsku košarku, dosta forsiraju igru na Mustafu Fola. Mi sa druge strane, uz sve navedeno u predhodnom periodu napredujemo, ne računajući utakmicu u Kopru, fizički status ekipe koji je vrlo važan, posebno u ovakvom rasporedu utakmica je sve bolji iz dana u dan.  Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i mnogo bolje u završnici nego neke u prethodnom periodu” rekao je trener crveno-belih.

Ekipa se odmah nakon utakmice u Lionu, vraća za Beograd jer je već u petak očekuje novi težak meč i susret sa madridskim Realom u hali “Aleksandar Nikolić”.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje