četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Upitni i odsutni igrači + 1 predlog (2.1.)

Najvažniji izostanci igrača na jednom mestu + 1 predlog kvote 1.85!


Kevin Punter trebalo bi da debituje za Crvenu Zvezdu, ali je pitanje koliko će minuta dobiti.

U utakmici Bundeslige, Bayern Munchen je pobedio protivnika bez usluga Leona Radoševića i Danilo Barthela. Pošto nema dodatnih informacija o njihovom statusu za meč sa Zvezdom, označićemo ih kao upitne.


Jock Landale i Edgaras Ulanovas nisu trenirali još od utakmice sa Bayernom, a upravo 1. januara su obavili prvi trening. Jasikevicius je rekao dan pred meč da su obojica upitna za nastup i da će se njihovo igranje odlučiti pred samu utakmicu.

Maccabi Tel Aviv će biti na gostovanju u Litvaniji sa dvojicom pojačanja – Aaron Jacksonom i Jaylen Reynoldsom. S. Wilbekin i O. Hunter su propustili meč domaćeg šampionata, ali obojica putuju sa ekipom i njihov nastup je upitan. Omri Casspi je povređen od ranije i neće igrati.


Olympiacos će biti jači za srpskog centra. Nikola Milutinov je trenirao i igraće protiv Fenera.

Za tursku ekipu neće nastupiti Jan Vesely, Ahmet Duverioglu i Joffrey Lauvergne. Malcolm Thomas je već zaigrao u turskom šampionatu, i očekuje se debi u Evroligi.


Duško Ivanović je novi-stari trener Baskonie.


Kladioničarski predlog: 14 poena

V. Spanoulis (OLY) 10.5+ ulog 3/10 Iskusnom igraču potrebno je tačno 10 poena kako bi postao najbolji strelac u istoriji Evrolige. Na utakmici se očekuje 157 poena što je dovoljno da Vasilis to i učini pred svojim navijačima!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje