petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – upitni i odsutni igrači (17. Novembar)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 5 utakmica, a ovo su najvažniji izostanci igrača.

U ruskom meču za Zenit bi svi igrači trebalo da igraju, dok Khimki ima upitnog Stefana Jovića koji imao nekoliko treninga sa ekipom. Pored srpskog plejmejkera kojem bi ovo trebao biti prvi meč, neizvestan je status Devin Bookera.

Shane Larkin je putovao sa ekipom i na prošli meč u Atinu, ali se nije oblačio u dres. Pored njega, upitan je i Rodrigue Beaubois koji je dobio udarac protiv PAO već u prvom minutu i nije se vraća na parket.

Marius Grigonis propustio je meč litvanskog prvenstva, dok je Lauvergne Joffrey zadobio lakšu povredu na istom. Rokas Jokubaitis zaigrao je u meču proteklog vikenda i očekuju se njegovi minuti i danas. CSKA nije spominjao da li su izglađeni odnosi Mike Jamesa i Dimitris Itoudisa. Armejci će biti bez Johannes Voigtmanna i Jannis Strelnieksa.

Igor Kokoškov nastavlja da bude bez usluga Nando De Coloa, dok Perez još uvek nije registrovan za Evroligu.

Prema izveštajima grčkih medija, Nemanja Nedović upitan je za duel sa Valenciom.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje