Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča, a ovo su najvažniji izostanci.

Osim M. Grigonisa, nema važnijih izostanaka na meču Zenit – Žalgiris.

Daniel Hackett propustio je prethodni meč ekipe CSKA, međutim on je otputovao u Atinu na duel sa PAO-om. Za Zelene iz Atine neće igrati N. Pappas.

Centar Milana – Kaleb Tarczewski povredio se pred kraj utakmice sa Realom, ali je otputovao u Valensiju. Nema govora o tome da li je S. Rodriguez na restrikciji minuta (odigrao svega 12 minuta prošli meč). Amerikanac J. Loyd i dalje ne može da pomogne španskoj ekipi.

Asvel je bez A. Payne i J. Taylora, dok je Real i danas bez S. Llulla, A. Randolpha, J. Mickeya.


Pokušavamo da dostignemo 15. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.