subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Zvezda u neobičnom terminu dočekuje tursku ekipu

Košarkaši Crvene zvezde mts samo 48 sati nakon utakmice u Atini, dočekuju ekipu Fenerbahčea u zaostalom meču 19.kola Evrolige koji je trebalo da se odigra 06.01.2022. godine ali je otkazan zbog velikog broja slučajeva Covid u redovima crveno belih.

Meč je na programu u nedelju 27.02.2022.godine sa početkom u 21 sat.

Ekipa Crvene zvezde doputovala je iz Atine u subotu u večernjim časovima, a do utakmice sa Fenerbahčeom, koji je u odličnoj formi (bez obzira na poraz u poslednjem meču u Monte Karlu) imaće jedan trening.

U prvoj utakmici ove sezone, Fenerbahče se slavio rezultatom 61:57.

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić:
Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila 9 od poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč. Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Jako nam je značajna i  podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč“ rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić:
„ Očekuje nas Fenerbahče, zaostala utakmica i znali smo da nakon problema sa Kovidom ulazimo sa nadoknadom ovih utakmica u vrlo zgusnut i naporan period. Vratili smo se iz Grčke tek u subotu uveče i imaćemo trening na dan utakmice na kome ćemo se pripremati za meč sa Fenerom. Odlična ekipa, u dobroj su seriji, vratio im se i DeKolo, ekipa je popunjena na svim pozicijama i moraćemo da odigramo zaista dobru utakmicu ako želimo do bodova. Izuzetno nam je važna podrška naših navijača, jer će nam ta dodatna energija sa tribina biti posebno važna“ rekao je Dobrić.

Nakon zaostale utakmice sa Fenerbahčeom, crveno bele tokom sledeće nedelje ponovo očekuju dve važne utakmice u kratkom vremenskom periodu protiv Baskonije, nakon toga i derbi regionalne lige sa Partizanom.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje