petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo (11.jun) najave i predlozi!

Trećeg dana zaredom igraju se kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018-te godine, a na programu su mečevi u nekoliko grupa, a pojedine selekcije igraju ,,prelomne“ mečeve koji mogu uticati na nastavak kvalifikacija. Nadamo se da će vam naše analize pomoći oko izbora kladioničarskih tipova za današnje mečeve.

Utakmice se igraju od 18:00 i 20:45 po našem vremenu, a kvote prikazane u tekstu su uzete iz kladionice MaxBet.


FINSKAUKRAJNA : Domaća selekcija je već na polovini kvalifikacija izgubila sve šanse za odlazak na Mondijal ima skor 0-1-4, tako da će se u ostatku kvalifikacija staviti akcenat na podmlađivanje selekcije i pravljenje tima za budućnost, uz to za današnji meč izostaju četri jako važna igrača veznjaci Hatemaj (46/4) i Eremenko (73/5), a zbog suspenzije nema ni veznjaka Ringa (42/1) i defanzivca Arajuria (21/1). Selekcija Ukrajne nastavlja poteru za Islandom i Hrvatskom, trenutno su 3.na tabeli sa dva boda manje od Islanda, uz skor 2-2-1. Danas samo bez defanzivca Fedetskog (53/2). U prvom meču bilo je 1:0 za Ukrajnu.

PREDLOG: X2&0-3 gola (nerešeno ili pobeda gosta uz raspon golova od 0 do 3) kvota 1,40 


R.IRSKA AUSTRIJA: Jako važan meč za obe selekcije, ali važniji za goste koji će se u slučaju poraza najverovatnije oprostiti od borbe za jedno od prva dva mesta. Irska na 2.mestu grupe sa 11 boda (skor 3-2-0 i gol razlikom 7:3), Austrija na 4.mestu i skorom 2-1-2 i gol razlikom 8:7. Domaćini bez nekoliko važnih igrača Koleman (43/1) desni spoljni Evertona, zatim Klark (24/2) štoper Njukastla, neće igrati ni najbolji strelac ove ekipe Long (73/14) kao ni Dojl (63/14). Gosti u današnjem meču bez četvorice ofanzivnih igrača koji su igrali u prvom susretu: Arnautović (65/15 drugi strelac tima), Sabitzer (27/4), Schopf (12/2) i Janko (63/28 najbolji strelac tima)

PREDLOG: 1X&VG2 (pobeda domaćina ili nerešeno i pada više golova u drugom poluvremenu) kvota 3,20


MOLDAVIJAGRUZIJA: Derbi začelja u ovoj grupi, obe selekcije bez šansi za odlazak na prvenstvo sveta, tako da se meč igra samo za prestiž. Ove selekcije su odigrale 6 mečeva u poslednjih 13 godina, skor je 2-3-1 na strani Moldavije. Očekujemo jednu zatvorenu utakmicu sa malo šansi i golova. Prvi meč završen 1:1.

PREDLOG: 0-2 gola ( raspon golova na meču od 0 do 2) kvota 1,55


SRBIJA – VELS: Domaća selekcija pobedom najverovantije osigurava jedno od prva dva mesta dok goste ostavlja bez nade za plasman na Svetsko prvenstvo. Srbija ima skor 3-2-0 i zauzima prvo mesto. Gosti na trećem mestu sa skorom 2-1-2. U prvom meču nerešeno 1:1. U kvalifikacijama za SP 2014-te, dve pobede Srbije 0:3 i 6:1. Gosti u ovom meču bez nekoliko ključnih igrača: najbolji igrač selekcije Bejl (66/26 napad), Robson-Kanu (40/4 napad), Church (38/3 napad), King (38/2 sredina), Kolins (50/3 odbrana), N.Tejlor (39/1 odrana).

PREDLOG: 1&2-5 gola (pobeda domaćina i raspon golova od 2 do 5 na meču) kvota 2,25.


ISLAND HRVATSKA: Još jedan važan meč i direktna borba za prvo mesto u grupi, Island je na drugom mestu sa skorom 3-1-1 (8:6), Hrvatska prva sa skorm 4-1-0 (11:1). Island je pokazao da može da se nosi i sa najjačim timovima sveta, na domaćem terenu retko bivaju poraženi, a protiv svih jačih selekcija su i primali i davali najamnje po gol, a neretko su mečevi završavani i sa više golova. Hrvatska danas bez prvog golmana Subašića, kao i puno igrača iz odbrane Čorluka, Vrsaljko, Šildenfeld, Strinić, tako da će se odbrana osloniti na Vidu i manje iskusne igrače, nema ni Ivana Rakitića u veznom redu. Domaća selekcija bez najboljeg strelac tima Sigursona, igrača Galatasaraja (44/22).

PREDLOG: GG ( oba tima postižu najmanje po jedan pogodak) kvota 2,05


IZRAEL ALBANIJA: Domaća selekcija duva za vrat velikanima Španiji i Italiji, ali objektivno je očekivati da će se upravo ove dve selekcije boriti za prava dve mesta. Izrael ima skor 3-0-2. Albanija ni bleda senka ekipe sa Evropskog prvenstva,4. mesto u grupi i skor 2-0-3, poraženi su u prvom meču od Izraela na svom terenu sa 0:3. Mada je tok meča bio promenjen zbog dva crvena kartona koje je dobio domaćin. Posledica toga je i izostanak prvog golmana Beriše (43/0) koji je suspendovan, nema ni kapitena Agolija (69/2 odbrana) takođe zbog kartona. Izrael bez igrača Genta, Geršona (28/2 odbrana), ostali igrači iz prvog meča su tu.

PREDLOG: 1 ( pobeda domaćina) kvota 2,05.


Mečeve Makedonija-Španija i Italija- Lihtenštajn nećemo posebno analizirati!

Ukoliko vam se neki predlog svideo, možete ga prepisati na svoje tikete, ponavljamo da je reč samo o individualnom mišljenju urednika i da na mečeve uložite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite.

Za još puno analiza, kladioničarskih predloga i sportskih vesti posetite www.sportskenovosti.net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje