petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo,mečevi od 20:45 (10.jun)

Danas se nastavljaju kvalifikacije za predstojeće svetsko prvenstvo koje će se odigrati u Rusiji.U petak je zabeležno nekoliko iznenađenja pa se nadamo da danas nećemo morati da pratimo sličan razvoj događaja. U subotu, 10. juna, odigraće se utakmice 6. kola pojedinih grupa, a uz početak ovog kola zvanično smo “ušli” u drugi krug grupne faze kvalifikacija. Želimo vam da uživate uz reprezentativni fudbal, ali i da naplatite svoje tikete, pa da ugođaj bude kompletan! 

Utakmice se igraju od 20:45 po našem vremenu, a kvote prikazane u tekstu su uzete iz kladionice MaxBet.


NORVEŠKAČEŠKA REPUBLIKA: Duel dva tima sa potpuno različitim motivima u nastavku kvalifikacija, Norveška je na polovini takmičenja sa samo 3 osvojena boda, poraženi su čak i od Azerbejdžana 1:0, i sa skorom 1-0-4, ne mogu se nadati pozitivnom ishodu. Sa druge strane promenljive igre reprezentacije Češke Republike, skor 2-2-1 i treća pozicija sa 2 boda manje od Severne Irske koja je na drugoj poziciji. U prvom meču, slavila je Češka na domaćem terenu 2:1, a interesantna je činjenica da je posed bio apsloutno na strani Norveške. Domaća selekcija neće kalkulisati jer nema šta da izgubi dok gostima bod takođe teško da puno znači, uz to poslednja dva međusobna susreta videli smo ukupno 7 golova.

PREDLOG: 2-4 gola ( broj golova na meču će biti u rasponu od 2 do 4) kvota 1,55.


CRNA GORAJERMENIJA: Domaća selekcija jako motivisana dočekuje goste koji su im u Jerevanu na domaćem terenu priredili neprijatno iznenađenje i slavila 3:2. Inače je selekcija Crne Gore na 2.mestu grupe sa skorom 2-1-2, dok su gosti peti sa skorom 2-0-3 i samo bodom zaostatka za Crnom Gorom. Kod domaćin izostaje samo Vešović zbog suspenzije, gosti bez trojice standardnih igrača, Haroyana (25/1 odbrana), Malakyan (15/0 s) i drugog strelca tima Ghazaryana (53/10). Selekcija Jermenije mnogo lošije igra na gostovanjima, gde nema pobedu u zvaničnim mečevima baš dugo.

PREDLOG: 1 ( pobeda domaće selekcije Crne Gore) kvota 1,75


POLJSKARUMUNIJA: Poljska je jedan od timova koji igra odlično kroz ove kvalifikacije i na polovini ima skor 4-1-0, mada su naparavili kiks protiv selekcije Kazahstana 2:2. Tim je za ovaj meč kompletan, a u poslednjih 18 meseci zabeležili su samo dva poraza, na EP od Portugala posle produžetaka i u meču sa Holandijom još u junu prošle godine. Gosti igraju promenljivo, a tim je na nivou prosečnih selekcija Evope, na domaćem terenu su poraženi od Poljske 0:3.

PREDLOG: 1&2-5 gola (pobeda domaćina i raspon golova na meču od 2 do 5) kvota 2,05


LITVANIJASLOVAČKA : Domaća selekcija je posle odlično starta i skora 1-2-0, zabeležila dva uzastopna poraza i sa skorom 1-2-2 zazuima 5. mesto sa pet bodova, u poslednjem meču poraženi su upravo na gostovanju Slovačkoj sa 4:0. Generalno igraju mnogo bolje na domaćem terenu. Na poslednjih 9 od 10 mečeva ovog tima videli smo od 2-4 gola na meču. Slovačka je posle startna dva poraza zabeležila 3 pobede i sa 9 bodova zauzima drugo mesto u grupi. Selekcija Slovačke im problema na gostovanjima jer su od poslednjih 7 gosotvanja, samo jednom pobedili i jednom odigrali nerešeno uz 5 poraza.

PREDLOG: GG ( oba tima postižu najmanje po jedna gol) kvota 2,40.


Nadamo se da ćemo imati sreće pri tipovanju, i upozoravamo vas da je ovo lično mišljenje urednika, te ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite. Srećno danas!


Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje