četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropsko prvenstvo u košarci za žene: predlozi za 16. jun


Sutra u Češkoj počinje Evropsko prvenstvo za žene i već prvog dana nas očekuje 8 susreta i to po 2 susreta u 4 različita turnira.

Predlozi:

15:00 Turska – Slovačka D+69.5 kvota @1.85 ( Turska je 7. tim na FIBA rang listi i jedan od pet glavnih favorita za titulu. Slovačka ima puno mana u odbrani, pa treba očekivati puno lakih poena u režiji Tukče Kanitez, Nevrije Jilmaz i ostalih saigračica).

18:00 Srbija – Grčka D+71.5 kvota @1.85 ( Srbija je 9. tim na FIBA rang listi, treći favorit za osvajanje, bronzani tim sa OI u Riju i aktuelni prvak Evrope, time i branilac trofeja. Srbija je na prvenstvo otputovala bez tri važne igračice, ali je favorit protiv Grčke. Obe reprezentacije forsiraju ofanzivan stil igre, pa treba očekivati meč sa puno koševa).

20:30 Mađarska – Španija D-57.5 kvota @1.85 ( Španija je 3. tim na FIBA rang listi i  prvi favorit za osvajanje Ep u Češkoj. Nosioci tima su: Alba Torens, Marta Ksagraj, Ana Kruz, Astou Ndur i Silvia Domingez. Najjače oružije im je pakleno jaka odbrana i teško da Mađarice mogu i preko 50 koševa).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje