utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropsko prvenstvo u košarci za žene: predlozi za 19. jun!

Posle dana pauze, reprezentacije danas očekuje konačan rasplet u borbi za mesta u grupi koja vode direktno u četvt-finale ili nokaut fazu. Kao i u petak i subotu i danas je na programu 8 mečeva, koji se igraju u 4 različita termina. Evo i predloga:

12:30 Letonija – Belgija G+65.5 kvota @1.85 (Belgija igra sjajno na ovom prvenstvu. Pobedili su i Crnu Goru i Rusiju. Igraju brzu košarku sa puno poena, a sličan stil igre forsira i njihov današnji rival. Tako da je ovde logično da bude koševa, a Belgija je bliža trijumfu).

15:00 Belorusija – Turska GP+33.5 kvota @1.85 (Turska bi trebalo da rutinski obavi ovde posao i da već u prvom poluvremenu reši pitanje protivnika i odmori najbolje košarkašice za najvažniji meč na prvenstvu u četvrt-finalu. Belorusija ne može da parira u ni jednom segmentun igre, pa očekujem u nekoj od prve dve četvrtine i na preko 20 poena).

18:00 Crna Gora – Rusija G+71.5 kvota @1.85 (Rusija posle neočekivanog poraza od Belgije, nema prava na novi kiks, koji može da dovede u pitanje njihov plasman u narednu fazu, a važe za jednog od glavnih favorita. Imaju dobar napad u kome daleko najveću slobodu imaju Prins i Vadeva).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje