četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropsko prvenstvo U21 – 1.dan – najave i prognoze!

Danas počinje Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Mađarskoj i Sloveniji, a na programu je 4 meča, dva u terminu od 18 časova i dva od 20:45.


18:00 Češka Republika – Italija

Tim Ćeške plasirao se na ovo takmičnje kao prvi u grupi ispred selekcije Hrvatske, poraženi su samo jednom u gostima od Škotske 2:0. Tim je sastavljen od igrača iz domaćih klubova, a samo će trojica igrača biti van lige Češke, dvojica golmana, Kovar iz Mančester Junajteda i Trmal iz portugalske Viktorije, kao i defanzivac iz holandskog Emena – Denis Granečný. Ostatak tima su igrači iz najboljih timova Češke, ali kao problem javlja se izostanak napadača Sparte iz Praga – Adama Hložeka, inače jednog od trojiice najboljih strelaca tima sa 3 postignuta gola na 8 odigranih mečeva. Zvezde tima su Ladislav Krejčí iz Sparte Prag, Bucha iz Plzena, Janošek iz Zlina i Vaniček iz Bohemiansa.

Sa druge strane tim koji je jedan od najredovnijih na smotrama mladih timova, Italija, koja je sa skorom 8-1-1 osvojila svoju kvalifikacionu grupu sa Republikom Irskom, Švedskom, Islandom, Jermenijom i Luskemburgom. Tim dolazi u jako dobrom sastavu, iako će imati i dosta izostanaka, Claud Adjapong iz Lećea koji je do sada odigrao 21 meč za mladi tim nije u sastavu, kao i još jedan važan defanzivac Bastoni iz Intera (12 mečeva), takođe nema ni napadača Andree Pinamontia (9/2) iz Intera, kao i napadača Kaljarija Riccardo Sottila (11/3). Može se očekivati da okosnica tima budu vezni igrač Milana – Tonali, kao i dvojica najboljih stralaca iz kvalifikacija, igrač Valensije Patrick Cutrone (21/8) i igrač Đenove – Gianluca Scamacca (12/7).

Mišljenje urednika: Očekujemo jedan tvrd meč, po nama moguće i nezanimljiv za gledanje, naročito jer mnogi smatraju da će upravo ovaj meč odrediti ko će uz Španiju proći u dalji tok takmičenja, naš predlog je igra 0-2 gola po kvoti 1,70.


Predlog sa meča Slovenija – Španija 2 (1,40) bez analize


20:45: Mađarska – Nemačka

Mađarska je tim koji se plasira na takmičenje kao domaćin, bez kvalifikacija, a rezultati prijateljskih mečeva koji su igrani ne daju im za pravo da se nadaju nekom velikom rezultatu. U 2020-oj i 2019-oj su poraženi 9 puta uz 2 remija i 1 pobedom. Dvojica izuzetno važnih igrača nisu sa timom, to su kapiten Attila Szalai (18 mečeva /2 gola), kao i najbolji igrač selekcije Dominik Szoboszlai (8/0) iz Salzburga. Ostatak tima čine igrači Mađarske uz jednog igrača italijanske Parme.

Nemačka je uvek u mlađim selekcijama imala odlične rezultate i timove, pa se tako i očekuje danas. Plasman su obezbedili prvim mesto u grupi 9, sa 6 pobede i 2 poraza (22:10), u konkurenciji Belgije, Bosne, Velsa i Moldavije. Tim je sačinjen od igrača iz Bundeslige, a prva zvezda tima je igrača Mančester Sitija na pozajmici u belgijskom Leuvenu – Lukas Nmecha (14 mečeva/ 8 golova), tu je i napadač Salzburga – Mërgim Berisha, 16 -godišnji napadač Dortmunda – Youssoufa Moukoko, kao i vezni igrač Kelna – Ozkan (11/1).

Mišljenje urednika: Po nama je ovo još jedan fiks dana, iako se ovaj deo turnira igra i u Mađarskoj, domaća selekcija po nama bez dvojice najboljih igrača i bez takmičarskih mečeva ove generacije, najviše može do časnog poraza, pobeda Nemaca plaća se kvotom 1,40!


Rumunija – Holandija predlog bez analize 2&2-5 (2,25)


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje