četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

F1: Velika nagrada Azerbejdžana – Predlog za klađenje

Automoto sport generalno gledano nije pogodan za klađenje na duže staze, jer niko na svetu ne može da vam garantuje šta može da se desi tokom trke. Ipak, sa vremena na vreme se pojavi neki događaj na koji se vredi opkladiti, jer je dosta toga evidentno. Takav je slučaj sa Azerbejdžanom, gde imamo jedan Red Bul koji maksimalno dominira, i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Naš pik je naravno Maks Ferštapen alfa i omega u redovima Red Bula. Mladi Holanđanin je na trci u Monte Karlu (predložili smo to) lagano došao do pobede i što je najbitnije preuzeo je vodeću poziciju od Luisa Hamiltona koji je bio baš loš.

Na prva dva slobodna treninga dvojac iz Red Bula, Serhio Peres i Maks Ferštapen su baš izdominirali. Posebno je bio loš Mercedes koji je kasnio preko sekunde u odnosu na Red Bul.

Staza u Bakuu nije staza u kojoj može mnogo toga da se promni za kratak period, jer nema mnogo prostora za preticanje. U skladu sa tim ne verujemo da će Mercedesi tako drastično da se poprave, a samo neka glupa greška može Ferštapena da spreči da dođe do nove pol pozicije.

Predlog za klađenje: Ferštapen pol pozicija 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ulozi su simbolični čisto da bi praćenje bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje