sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

F4 u Beogradu: Ko će na krov Evrope?!

Danas su u Areni na programu dva polufinalna susreta. Prvo će se u 18h sastati Fenerbahče i Žalgiris, dok će se od 21h sastati CSKA Moskva i Real Madrid.

Fenerbahče se uzdati u znanje i sistem Željka Obradovića koji traži svoj 10 trofej u Evroligi. Od igrača će glavnu ulogu imati Veseli i Slukas.

Žalgiris će igrati najrasterećenije, a tokom sezone je pokazao da može svakog da pobedi. Od igRača ključnu ulogu bi trebali da imaju Jankunas i Pangos.

CSKA Moskva se uzda u napadački mašineriju koja je na skoro 90 poena po meču. Mnogo im znači povratak De Koloa i Hajnsa,  problem je da umeju ruke da im se stegnu kad igraju ovako važnu utakmicu.

Real Madrid ima jak individualni kvalitet, a udarne igle su super talentovani Luka Dončić  i iskusni lisac Serhio Ljulj. Luka Dončić je na zvaničnoj konferenciji za medije na Kalemegdanu izjavio da očekuje podršku sa tribina: Očekujem da me podrže Beograđani, volim grad, zvezdaš sam. Bio sam mnogo puta ovde.

U sportskoj kladionici MaxBet kvote na igru pobednik Evrolige izgledaju ovako: CSKA Moskva – @2.40, Fenerbahče – @2.80, Real Madrid – @5 , Žalgiris – @12. Za MVP Final 4 Evrolige najveće šanse se daju De Colo- u iz CSKA Moskve sa kvotom od @4.70.

Ko po vašem mišljenju dolazi do trofeja i za koji tim ćete navijati?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje