četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

FA Cup (Engleska): Najava 4. kola (subota)

Šesnaestina finala engleskog takmičenja po imenu „FA Cup“ je u toku, a za danas smo izdvojili kratak pregled svih utakmica, uz po predlog za klađenje na onim na kojim smo uopšte i imali šta da predložimo. Nadamo se da će vam sledeći tekst koristiti. Srećno danas, uživajte u dobrom fudbalu!


13:30 Peterborough – Leicester
Piterboro jeste u solidnoj formi i jeste u svojoj istoriji pobeđivao Lester, ali mislimo da kvalitet ove dve ekipe ne može da se meri. Po nama je ovo čista dvojka po kvoti 1.65, a kao solidnu opciju izdvojili bismo tip „P/K2“ po kvoti 1.50.

16:00 Huddersfield – Birmingham
Hadersfild je poslednji put na svom terenu protiv Birmingema uspeo da slavi davne 2008. godine. Mi ćemo se osvrnuti ka statistici i tipovati „X2“ po kvoti 2.00 danas.

16:00 Hull – Nottingham
S obzirom na to da Hal trenutno kao prioritet ima opstanak u prvenstvu, ne znamo kakav motiv ima kada je u pitanju možda i najpoznatije englesko takmičenje. Upravo, i samo iz tog razloga stavljamo Notingem na lestvicu iznad, te se nadamo da neće biti poražen po kvoti 1.35.

16:00 Middlesbrough – Brighton
Brajton se sjajno snalazi u Premijer ligi, tačnije, da nije zapao u nešto lošiju seriju rezultata, nalazio bi se i na boljoj poziciji nego što je to slučaj sad. Međutim, ovo je duel prilično ujednačenih ekipa i izbegli bismo tipovanje.

16:00 Millwall – Rochdale
Milvol u poslednje vreme beleži zaista dobre rezultate na svom terenu, a nadamo se da će i danas da nastavi u istom tempu. Naš tip je „1“ po kvoti 1.55.

16:00 Milton Keynes – Conventry
Naš predlog za ovu utakmicu je „X“ kao vrata, žargonski rečeno. Naime, to mislimo jer Coventry nije igrao nerešeno od 25.11.2017. godine, a od tada je odigrao još 10 utakmica. Idealna prilika da igra nerešeno je danas protiv Milton Keynes-a, pa da ih gledamo u revanšu.

16:00 Notts County – Swansea
Razlika u kvalitetu svakako postoji, igranje u rangu iznad međutim ne garantuje uvek bolju igru neke ekipe. Mislimo da je kvalitet gosta ovde itekako precenjen, te se više isplati rizikovati sa tipom „1X“ po kvoti 2.00, ako nas pitate.

16:00 Sheffield Utd – Preston
Duel Šefilda i Prestona je zaista prilično težak za prognozu, a gađanje konačnog ishoda ravno je gađanju loto tiketa. Stoga, mi bismo izbegli ovaj par, a ako baš želite nešto da tipujete, predlog „GG“ po kvoti 2.00 treba da se razmotri.

16:00 Southtampton – Watford
Kao što je to bio slučaj i za nekoliko drugih utakmica, po nama je Sautempton ovde neopravdano postavljen za favorita. Obe ekipe nisu u najboljoj formi, a može se reći da je Votford možda i u boljoj. Kao najbolja opcija ovde je tip „X2“, ako nas pitate.

16:00 Wigan – West Ham
Nekako smo navikli da izbegavamo „čekićare“ van Premijer lige, prvo zbog loših igara u Evropi, a drugo zbog igre koja nema konstantnu formu. Ovaj meč bismo zaobišli u širokom luku.

18:30 Newport – Tottenham
Zaista bi moralo da se dogodi čudo da Njuport izbaci Totenhem u ovoj fazi takmičenja, te nećemo mnogo trošiti reči za ovaj par. Po nama je tip „2-2“ po kvoti 1.55 prava opcija za danas.

20:45 Lverpool – WBA
Senzacionalan poraz od Svonsija Liverpul će morati da nadoknadi pobedom protiv VBA večeras. Navijači sigurno to očekuju, kvalitet je na njihovoj strani, a golovi ne bi trebalo da izostanu. Naš odabir je „1&3+“ po kvoti 1.70.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje