sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fantasy Premier liga, najava, poeni igrača

Počinjemo sa novom rubrikom za koju mislimo da bi vas zanimala.

Poslednjih par godina fantazi ludilo se sve više širi. Trenutno fantazi igra preko 5 miliona ljudi na planeti, što je zaista mnogo. To “ ludilo “ su prepoznale i kladionice pa su u ponudu stavile i poene igrača. Svakako da je ta ponuda učinila igranje fantazija još zanimljivije.

Što se tiče ove rubrike. Mi ćemo za Vas najavljivati svako kolo, svaki meč ponaosob. Osvrtaćemo se na svakom meču na igrače vredne pomena njihove cene, učinak, naše mišljenje o njima. Naravno biće i mnogo informacija o trenutnom stanju u klubovima, izostancima, povredama, sve ono što bi moglo da Vas zanima pri sastavljanju fantazija, ali i tiketa.

Nadamo se da će biti uspešno.

SUBOTA

U subotu su na programu 4 meča.

13:30h Čelzi-Kristal Palas

Mnogo dovedenih igrača u prelaznom roku uzima danak. Treba će vremena Lampardu da uigra ovu ekipu,ali nekako se čini, da iz kola u kolo sve izgleda bolje i bolje. Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova, jer nisu nešto preterano defanzivne ekipe niti jedni niti drugi. Naravno pri takvim mečevima treba se okrenuti ka veznjacima i napadačima. U Čelziju su Pulišić i Zijeh još uvek povređeni, Barkli je prešao u Aston Vilu, tako da su od igrača vrednih razmatranja ostali Haverc (8,4) koji je u prošlom kolu imao jednu asistenciju i nije igrao tokom nedelje u Karabao Kupu, kao i Mount (6.9) koji iz kola u kolo igra sve bolje. Protiv WBA je imao gol i asistenciju. Što se napada tiče Werner (9.4) koji je do sada imao mršav učinak u Premijer ligi, ali je pokazao sjajan potencijal i samo je pitanje vremena kad će da proradi. Tokom nedelje je dao gol u Karabao Kupu.

Što se tiče Kristal Palasa. Od odbrane koja neće biti previše atraktivna za ovo kolo izdvajaju se naravno golman Guaita (5.0) i najpopularniji defanzivac iz ove ekipe Mitchell (4.1). Ipak, kažem nemojte se previše okretati njihovim defanzivcima na ovom meču. Što se veznog reda i napada tiče tu je najvredniji pomena Zaha (7.2) koji je do sada ostvario 24 boda u tri kola.


16h Everton-Brajton

Everton je hit početka sezone. U prva tri kola tri pobede. Ovo bi mogla biti i četvrta.

Što se tiče njihove odbrane slična im je situacija kao u Čelziju, imaju golmana koji sve više i više kiksa. Dosta propusta od strane Pikforda (5.0) u prva tri kola, sva sreće što je napad uspeo sve to da nadoknadi. Od defanzivaca vrednih pomena u ovom kolo izdvajamo Digne-a (6.1), ali opet, suviše je visoka cena, ima mnogo boljih i jeftinijih opcija u ostalim ekipama. Što se tiče veznjaka i napada tu je neprikosnoven trio Hames Rodrigez (7.7), Ričarlison (8.0)koji je trenutno pod znakom pitanja za ovo kolo i Calvert-Lewin (7.4). Njih trojica su donela sve bodove Evertonu u ovoj sezoni. Tokom nedelje su opet briljirali u Karabao Kupu gde je u pobedi od 4-1 Kalvert dao tri gola, Ričarlison jedan i Hames jednu asistenciju.

Brajton je ekipa iz koje većinom svi uzimamo defanzivce. Pre svega tu je golman Met Rajan  (4.5) koji je i jedan od najpopularnijih golmana. Osim njega u defanzivi su tu Dunk (5.0) i Lamptey (4.6) . Ipak, ovo nije kolo gde bi oni mogli ostati netaknute mreže. Od napada izdvaja se veznjak Trossard (6.0) i napadač Moupay (6.5). Moupay je dobra opcija pre svega jer je na penalu, a svi smo svedoci koliko se penala sudi u poslednjih par kola.


18:30h Lids – Mančester Siti

Jedna od utakmica gde bi mogli da vidimo baš mnogo golova. Iskreno, meni ova utakmica miriše na 7+. Bijelsin Lids igra sjajno od početka sezone. Igraju napadački fudbal i zaista ih je lepo gledati. Očekujem da ovo bude sličan meč kao Lids- Liverpul, jednostavno Lids na domaćem terenu i sjajan rival, sigurno da će biti maksimalno motivisani. Što se tiče fantazi opcija, odbrana otpada, treba se fokusirati na vezni i napad. U Lidsu je glavna opcija sjajan napadač Bamford (5.6) koji je do sada na svakom meču postizao gol.

Pep rulet. Videćemo hoće li Pep rotirati u ovom kolu. Kiksali su u prošlom protiv Lestera, tokom nedelje prošli u kupu. Na tom meču je briljirao Sterling (11.5) sa tri gola i igrao je 90 min. De Brujn (11.6) je igrao 60 minuta i on je siguran starter. Treba napomenuti da je i Marez (8.4) igrao jako dobar meč protiv Lestera sa golom i asistencijom i sigurno da se nametnuo za prvu postavu.


21h Njukasl-Barnli

E ovo je jedna od utakmica gde bi mogle odbrane da dominiraju pa na njih treba obratiti pažnju, pre svega na odbranu Njukasla. Kao glavne opcije se ističu Lascelles (4.5) i Lewis (4.5), prvi je mnogo sigurniji kao starter. Od veznjaka vredni pomeni su Hendrick (5.0) i Fraser (5.9) od kojeg se očekuje tek da proigra. Što se napada tiče, Kalum Vilson (6.4) kao glavna opcija.

Što se Barnlija tiče, prošle sezone omiljena ekipa za izbor defanzivaca u svim fantazi timovima, pre svega sjajan golman Poup (5.5) koji se do sada i nije previše istakao. Od odbrambenih igrača  Taylor (4.5) i Tarkowski (5.0), takođe zanimljiv je i Dunne (4.0) pre svega zbog svoje cene, a dobija priliku da igra, pa može biti zanimljiv kao jeftin defanzivac. Od napadača Barns (6.0) i Wood (6.5) jedini vredi spominjanja.

Predlozi za subotu:

Werner (Chelsea) 5.5 over  @ 1.75

Bamford (Leeds Utd) 4.5 over @ 2.70

Sterling (Man City)  7.5 over @ 2.00

Wilson (Newcastle Utd) 4.5 over  @ 2.40

Ukoliko niste upoznati sa sistemom bodovanja od strane kladionica, možete ga pročitati na ovom linku

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje