sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FED Kup: Ešli Barti donela izjednačenje Australiji

Posle prvog takmičarskog dana u polufinalu Fed kupa selekcije Australije i Belorusije su podelile bodove.

Arina Sabalenka je donela Belorusiju vođstvo od 1:0. Koruplentna Beloruskinja je bila bolja od Samante Stosur rezultatom 2:1, po setovima 7:5 5:7 6:3 posle velike borbe.

Bio je ovo jedan klasičan meč sa WTA tura u kojem je viđena revija brejkova. U prva dva seta viđeno je čak 16 brejkova i teniserke su pobedile prva dva seta. U nastavku duela presudila je bolja fizička sprema Arine Sabalenke koja je imala mnogo više energije od Samante Storus. Beloruskinja je bila ta koja je dominirala, i na kraju je uspela da slavi.

Da Australija ne bude u velikom zaostatku posle prvog dana pobrinula se najbolja australijska teniserka Ešli Barti. Ešli Barti je bila bolja od Viktorije Azarenke sa 2:0, po setovima 7:6 (7:3) 6:3.

I ovaj meč je bio pun preokreta kao onaj prvi, ali Ešli Barti je nešto bolje servirala i na kraju uspela da donese izjednačenje svojoj reprezentaciji.

Sutra su na rasporedu još dva singl meča, a ako se desi da rezultat posle sutrašnja dva singla bude 2:2 igraće se dubl koji će odrediti pobednika.

U drugom polufinalu igraju Francuska i Rumunija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje