Advertisement
MaxBet

Od 21:00 u O2 Areni u Londonu Rodžer Federer i Kevin Anderson odigrače poslednji meč trećeg kola iz grupe “Lejton Hjuit”. Mi smo namerno sačekali da se završi prvi meč između Dominika Tima i Keija Nišikorija da bi stvari bile malo jasnije.

Nakon što je Dominik Tim pobedio Keija Nišikorija postoji nekoliko scenarija u ovoj grupi:

1) Ako Federer večeras pobedi bilo kojim rezultatom, on će biti prvi u grupi, a Anderson u drugi.

2) Ukoliko Anderson pobedi večeras sa 2:0, Anderson će biti prvi u grupi, a za drugo mesto će se gledati gem količnik između Federera i Nišikorija. U tom slučaju Federeru je potrebno da osvoji 5 gemova da bi u polufinale otišao sa drugog mesta.

3) Ukoliko Anderson pobedi u tri seta, on će biti prvi u grupi, a Federer drugi.

Dakle, Kevin Anderson je gotovo siguran, Federeru treba nekoliko gemova da bi bio u polufinalu. Ipak, nije svejedno otići u polufinale sa prvog, ili drugog mesta. U onoj drugoj grupi vrlo verovatno će Novak Đoković biti prvi pa večeras ova dvojica žele da pobede i tako izbegnu Novaka do eventualno finala.

Što se samog meča tiče po našem mišljenju Federer je apsolutni favorit. On zna kako da igra protiv visokih igrača, a evo i njegove statistike protiv najviših igrača na ATP turu:

Federer – Anderson 4-1
Federer – Izner 5:2
Federer – Kveri 3:0
Federer – Raonić 11:3
Federer – Karlović 13:1

Kao što se da videti Federer nikada nije imao problem protiv visokih igrača pa tako neće ni večeras. Verujemo da onaj poraz sa Vimbldona Švajcarac nije zaboravio, a to bukvalno ne može da se ponovi.

Federer je realno bolji igrač, teniska publika i javnost žele finale između i Đokovića i Federera i mišljenja smo da će tako i biti.

Predlog za klađenje 1: Pobeda Federera 2-0 1,93
Predlog za klađenje 2: Hendikep gemovi 1 (- 2,5) 1,70

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.