petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Federer mora ponovo na operaciju, na terenu tek 2021. godine

Švajcarski teniser Rodžer Federer objavio je preko društvenih mreža da je primoran da se podvrgne još jednoj operaciji.

Naime, Federer je neočekivano operisao koleno početkom februara, a plan je bio da propusti celu sezonu šljake i da se vrati za sezonu trave i drugi deo sezone. Međutim, prema rečima Federerovog trenera Severina Lutija, oporavak nakon nije tekao onako kako je planirano, te će Federer ponovo morati pod nož.

„Dragi navijači, nadam se da ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam napravio korak unazad vezan za moj oporavak, tako da sam morao da odem na još jednu brzinsku artroskopsku proceduru na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaćemi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje, Rodžer“, glasi Federerova poruka navijačima.

Ova nova opreacija znači da Federer sigurno neće igrati ove sezone ako se ona uopšte bude i igrala. Federer je ove godine igrao samo na Australijan openu, gde je ispao u polufinalu od Novaka Đokovića.


Fotografija je preuzeta sa: https://ausopen.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje