Advertisement
MaxBet

Neverovatan pad na Aliston Vanujtvank. Onakav amaterizam davno nismo videli, ali baš odavno. Barti je dobila meč za 56 minuta, a Van Ujtvank je za ceo meč osvojila 31 poen što je veoma malo. Servisa kao da nije bilo i epilog je jasan.

No, šta da se radi, tako je kako je , a mi idemo dalje. Sledeći meč na koji ćemo staviti novac odigraće Rodžer Federer i Džej Klark. Jedna domaća kladionica je po nama pogrešila sa ponuđenom marginom, i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Naš tip je da će Federer osvojiti manje od 18,5 gemova.

Ovu igru smo igrali i u prvom kolu, ali Federer je na veliko iznenađenje ispustio set od Lojda Harisa. Kada je vrag odneo šalu, Federer je ubacio u petu brzinu, i do kraja meča prepustio pet gemova. Otprilike, to je bio i pravi odnos snaga i verujemo da će biti tako i danas. Čisto sumnjamo da će Federer dozvoliti sebi neko opuštanje ponovo, i danas bi od prvog poena trebao da bude na visokom nivou.

Danas bi Federer mogao da ima i lakši posao, jer Klark nema ni upola jak servis kao Haris. To samo znači da će Federer lakše riternirati, a u dužim razmenama on je svakako bolji. Klark može biti prezadovoljan drugim kolom i činjenicom da će odigrati meč protiv veličine kakva je Federer.

Svi rezultati u kojima Federer dobija sa 3:0 i do 6 gemova po setu nam odgovaraju, a to je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Federer manje od 18,5 gemova 1,97

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.