subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Federer rutinski protiv Krajinovića za plasman u treće kolo Australijan opena

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u treće kolo Australijan opena. Na njegovom putu se isprečio Švajcarac Rodžer Federer koji je danas slavio sa 3:0, po setovima 6:1 6:4 6:1

Rutinska partija od strane Rodžera Federera koji je danas igrao odlično, dok je sa druge strane bio nervozni Krajinović. Već na startu meča Federer je došao do brejka i uneo dodatnu nervozu kod Krajinovića. Federer se nije zadovoljio početnim brejkom, već je ubrzo napravio još jedan, a posle 15 minuta igre na semaforu je pisalo 5:0. Do kraja seta Krajinović je uspeo da osvoji utešni gem, ali ne više od toga.

I drugi set je krenuo brejkom za Federera. Krajinović je izgledao nemoćno na terenu, a najveći problem je bila taktika koja nije postojala. Federer je svaku neodlučnost u igri Krajinovića kažnjavao. Ipak, kako je meč odmicao Krajinović je počeo da pušta ruku. Malo po malo sve više se igralo na Federerove servise. Krajinović je dobru igru naplatio brejkom u osmom gemu za 4:4, ali već u narednom je sve prosuo, jer je izgubio servis, a kasnije i set.

Težak rasplet u finišu drugog seta je uticao na igru Krajinovića u nastavku. Federer je i na startu trećeg seta napravio brejk i kasnije rutinski čuvao prednost do kraja meča.

Federerov protivnik u trećoj rundi će biti Australijanac Džon Milman.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje