petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Feliks Ože Aliasim – Andrej Rubljov – Najava finala Marseja

Veliko finale turnira u Marseju donosi duel između Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima i Rusa Andreja Rubljova. Favorit u ovom finalu je Feliks sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Aposlutna greška ako nas pitate. Kladionce su impresionirane pobedama Feliksa, ali iz aviona se vidi da ovaj turnir u Marseju igra dosta slabije od onog u Roterdamu. To je svakako očekivano, jer je u Roterdamu osvojio titulu i tako skinuo kletvu gubljenja finala. Feliks ove nedelje igra sa mnogo više oscilacija i ova kvota po nama nema nikakvu vrendost.

Rubljov stagnira, to je jasno kao dan. Nakon sezone u kojoj je osvojio mnogo ovih manjih turnira od Rusa se očekivalo da zaigra mnogo bolje na onim najjačim turnirima, ali rezultat nema. Ipak, kada dođu ovi turniri iz serije 250 i serije 500 Rubljov je uvek tu. Ni on ne igra svoj najbolji tenis. Često se njegova igra može opisati rečima “ od sjaja do očaja“. Mnogo oscilacija i kod njega, ali eto ga u finalu i to se mora poštovati.

Mi ovde očekujemo dramatično i neizvesno finale. Bez obzira što je Feliks osvojio Roterdam i svoju prvu titulu danas mu sigurno neće biti lako, jer je Rubljov dokazan igrač u ovakvim mečevima. Mi predlažemo over gemove, jer kao što smo već rekli obojica igraju sa dosta oscilacija što bi moglo dovesti da ovaj meč ode u treći set.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje